Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Ana Okulu, Okul Aile Birliği Yöneticilerinden Teşekkür Yemeği.

Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu, Okul Aile Birliği Yöneticileri okulun, akıllı tahta, dev ekran, laptop gibi araç-gereç ihtiyaçlarının karşılanması için daha önce başlattıkları kampanyaya destek veren Şalpazarı İlçe Kaymakamlığı, Şalpazarı Belediyesi, Siyasi Parti temsilcileri ve esnafıların onuruna Şalpazarı Yağmur Restaurant’ta yemek verdiler. Yemek sonrası Kampanyaya destek verenlere  teşekkür Plaket takdim ettiler.

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez ve Eşi Fatma Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Pira Yaşar, İlçe Devlet Hastanesi Hekimleri, Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Müdürü Gülşah Dadanlı ve Öğretmenleri, İşadamı Ahmet Yüksel Gülay, Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri ve Hayırsever Vatandaşlar katıldı.

banner124
Anahtar Kelimeler:
şalpazarı.agasar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.