Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

 Aktaş Yaylasında Trafik Kazası.
Edinilen bilgiye göre bugün saat 15:00 sularında Kadırga'dan Aktaş Yaylasına gitmekte olan Kamil Şekerci'nin (çavuşoğlu) kullandığı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce hendeğe çarptığı daha sonra takla atarak yaklaşık 10 metre' yoldan aşağıya yuvarlandığı belirtildi.

Yaşanan trafik kazasında araçta Kamil Şekerci ile kardeşi Mustafa Şekerci ve Mustafa Şekerci'nin 4-5 yaşlarında oğlu Mustafa Şekerci'nin bulunduğu belirtildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Torul Devlet Hastahanesine kaldırdı.

Yaşanan kazada Mustafa ve oğlu Mustafa Şekerci ayakta tedavi edildiği ve Kamil Şekerci'nin ise tedavisinin devam ettiği belirtildi. Her üç yaralınında durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Şalpazarı Haber ekibi olarak yaşanan kazada yaralanan Şekerci ailesine geçmimiş ve acil şifalar dileriz...













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyfi Durmus 9 yıl önce

Gesmis olsun Allah acil sifalar versin.