Öne Çıkanlar oto boya şalpazarı kaymakamlığı Zeki Çabuk sermaye Tuzlaspor

 AK Parti Şalpazarı İlçe Teşkilatı Şehit Aileleri ve Gazilerler'e İftar Yemeği Verdi.
Katılımın yoğun olduğu iftar Programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik’in Gazze, Çanakkale, Dumlupınar, Sakarya' da hayatını kaybeden şehitlerimize dua etmesi ile başladı.

AK Parti
Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara yaptığı kısa konuşmada şu ifadelere yer verdi; İftar'a yoğun katılımın olması beni çok mutlu etti dedi. Şehitlerimiz, gazilerimiz olmasaydı, bu gün biz burada rahat ve huzurlu bir iftar yapmamız mümkünmüydü? Biz burada Şehitlerimiz ve Gazilerimiz sayesinde iftar yaparken bizim ocaklarımıza düşen ateşin kat be kat komşu ülkemizdeki mazlum, Müslüman kardeşlerimiz içimizi yakıyor içimiz kan ağlıyor. Bu zulümleri yapanları da kınıyor, tüm yapılan bu dualarımızı Gazzeye, Filistine, Suriye ye gönderiyoruz dedi. Allahın onlarında  bizlerinde yar ve yardımcısı olsun dedi.

Başkanı Topkara; Bu organizasonda emeği geçen başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ve İl teşkilatına, sponsorlara teşekkür etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.