Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Dorukkirişliler Turnuvası Mustafa Öztürk Anısına...

Turnuva hakkında bilgilerine başvurduğumuz ŞALFED Genel Başkanı ve Dorukkiriş Köylüleri Derneği eski başkanı Semih Durmuş bize şu açıklamaları yaptı. “Her yıl düzenlediğimiz bu turnuvayı 8. kez organize ediyoruz. Bu yılki turnuvayı geçen yıl kaybettiğimiz değerli eğitimcimiz, ağabeyimiz Mustafa Öztürk’ün anısına düzenledik. Her yıl 16 takım mücadele ediyordu ama bu kez kış şartları münasebetiyle 14 takım katıldı. Bugün final maçı oynanacak. Finalden önce şöhretler adını verdiğimiz, daha önce çeşitli mecralarda futbol oynamış, futbolla ilgilenmiş büyüklerimizin maçı var. Turnuva bugüne kadar son derece dostane bir havada fair play ruhuna uygun bir şekilde devam etti. Bunda sanırım rahmetli Mustafa hocamızın da etkisi var. İnşallah öyle de biter” 

Şöhretler maçından kısa bir süre sonra final maçı başladı. Conguroğlan ve Gezgin Çarşı isimleriyle sahada karşılaşan iki finalist takımın arasındaki müsabaka uzun süre denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçti. İlerleyen dakikalarda Gezgin Çarşı üstünlüğü ele aldı ve arka arkaya attığı gollerle skoru 3-0’a taşıdı. ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş’un da sonradan oyuna girdiği Conguroğlan takımı bir gol kaydına muvaffak olduysa da maçı çevirmeye yetmedi ve Gezgin Çarşı takımı turnuva şampiyonu oldu. 

Final maçının bitişinin hemen ardından tesislere gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu etkinlik boyunca misafirlere ikram edilen keşkekten yediler ve futbolcular ve etkinliğe gelenlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kısa selamlama konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Finalde mücadele eden futbolculara Trabzonspor resmi ürünü olan formalar hediye edildi. İkincilik kupasını Hilmi Türkmen, şampiyonluk kupasını ise İbrahim Hacıosmanoğlu verdi. Topluca çektirilen hatıra fotoğrafından sonra başkan ve davetlileri Kirazlıtepe’ye çıktılar. 

Hilmi Türkmen ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanı sıra Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, Kızılay Genel Başkan yardımcısı Kemal Akar, Üsküdar Belediye başkan yardımcısı Abdullah Ayaz, Üsküdar İlçe Meclis Başkan Vekili Esat Kalay, Akçaabatlılar Derneği Başkanı İsmail Şirin, ŞALFED eski başkanı Köksal Durmuş, ŞALFED’e bağlı derneklerin başkan ve yöneticileri etkinliğe katılanlar arasındaydılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gezgincarsi.com 9 yıl önce

İstanbulda bulunan derneğizin gençlik kolları tarafından düzenlenen ve merhum ögretmenimiz Mustafa ÖZTÜRK'ün ismi verilen turnuvamızda şampiyon olan gezgincarsi.com takımını kutlar turnuvada mücadele eden bütün takımlara sponsorlarına dernek yöneticilerimize bize destek veren ve final maçında aramızda olan üsküdar belediye başkanımız sayın Hilmi TÜRKMEN beye Trabzonspor başkanımız sayın İbrahim HACIOSMANOĞLU'na vebütün spor sevdalılarına teşekkür ederim.gezgincarsi.com EVİNİZDEKİ ÇARŞINI