Öne Çıkanlar Çetrik İlçe meclisi Arif Çetin TESOB hızzıerellez bahar bayramı

Sancaktepe'de Göllüalan Rüzgarı

Merkezi İstanbul-Sancaktepe'de bulunan Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ''Kültür ve Eğitim Gecesi'', Sancaktepe Belediyesi'nin Ortadağ'da ki Bervaze Sosyal tesislerinde  yapıldı.

Erol yanık'ın sunumu'nu yaptığı gece'de Umut Ayvazın kemçe eşliğinde Cesi'nin sahne alması ile başladı.

Dernek Başkanı Ali Erata'nın selamlama konuşmasının ardından sırası ile Sinlice Köyü Muhtarı Mustafa Uçar, MHP Şalpazarı Belediya Başkan Adayı Refik Kurukız, Ak Parti Üsküdar Belediya Başkan Adayı Av.Hilmi Türkmen ve Sancaktepe Belediya Başkanı İsmail Erdem birer selamlama konuşması yaptılar. Yapılan konuşmalr'da birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Plaket bölümünde Dernek Başkanı Ali Erata, vermiş olduğu desteklerinden dolayı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e, İşadamı Ömer Karadeniz'de Ak Parti Üsküdar Belediya Başkan Adayı Av.Hilmi Türkmen'e son olarak Sinlice Köyü Muhtarı Mustafa Uçar eski Sinlice Köyü Muhtarlarından Ali Şen'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı birer Plaket takdim ettiler.

Geceye katılan sanatçılar sırası ile Cesi, Elifçe, Dorukkiriş Kız Folklör ekibi, Sebahattin Yanık sahne aldılar. Gecenin son bölümünde ise Umut Ayvaz ve cesinin finali ile sona erdi.

Geceye; Ak Parti Üsküdar Belediya Başkan Adayı Av.Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Yeni Şafak gazetesi ve TVNET Genel yayın yönetmeni İbrahim Karagül, MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız, eski Şalpazarı Belediye Başkanı Mehmet Muçu, Şalfed başkanı Semih Durmuş, Eski Şalfed Başkanlarından Ömer Kardeniz, Harun Özdemir, Muzaffer Bayraktar, Köksal Durmuş, Şalfed'e bağlı ve Şalfed'bağlı olmayan Dernek başkanları ile yönetim kurlu üyeleri. İşadamlarından Üçel Kuyumculuk Muammer Çolak, Ert Sigorta İbrahim Erata, Osman Kılıçarslan, Karadeniz Onur Nakliyat Halim Yeşilaraz, Çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.