Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Sabahın erken saatlerinde Göllüalan'a gelen binlerce vatandaşlar, öleden sonra yağan hafif duman ve çiseye rağmen Umut Ayvaz, Eşref Karagül, Elifçe, Çayan, Hüseyin, Cesi, Adem Kodalak eşliğinde doyasıya eylendiler.

Şenlikte sırası ile Sinlice Köyü Muhtarı Mustafa Uçar, ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş, Beşikdüzü Yeşil köy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffet Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ve Üsküdar Belediye Başkan Yradımcısı Av. Hilmi Türkmen birer selamlama konuşması yaptılar.

Şenliğin sonunda Sinlice Köyü Muhtarı Mustafa Uçar ve Dernek Başkanı Ali Erata yaptığı teşekkür konuşmasında Şenliğe katılanlar'a, sponsorlara ve santçılara ayrı ayrı teşekkür ederek birdaki şenlikte buluşma temenlisinde bulundular.

Şenliğe katılanlar arsında; Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, Ünlü yazar İbrahim Karagül, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Beşikdüzü Yeşil köy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, İlçemiz'e yeni atanan ve iki gün önce görev başlayan Şalpazarı Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, Vakfıkebir Devlet Hastahanesi Müdürü Mustafa Demirbaş, Eski Geyikli Belediye Başkanı ve İşadamı A.Yüksel Gülay, ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş, Eski ŞALFED Başanı Muzaffer Bayraktar, Sayvançatak Dernek Başkanı Erol Yanık, Doğancı Dernek Başkanı Orhan Alışkan, Trabzon Şalpazarlılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman, Sakarya Ağasar Şalpazarlılar Derneği Başkanı Yakup Taşkın, Beylikdüzü Ağasarlılar Dernek Başkanı Erdal Kandil, Sinlice Dernek Başkanı Ali Erata, Şalpazarı Kütüphane Müdürü Sami Kayar, Köy Muhtarları ve çok sayıda vatandaşlar katıldlar.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Numan KÖKSAL 11 yıl önce

Bu yıl gitmek nasip oldu. Gerçekten gidilecek, görülecek, eğlenilecek bir yer. Her şey seviyeli bir şekilde organize edilmiş . Hava yağmurlu olmasına rağmen hiç kimse eğlenme hevesinden vaz geçmemiş. Herşey dört dörtlük. Emeği gecen herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.