Öne Çıkanlar Bahri Beldüz oto boya şalpazarında kaza Şehit yakınları ve gaziler Binali Yıldırım

Eğitim Derneği iftarda buluştu

Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği, Gaziosmanpaşa Belediyesi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Boğaz’da iftar organizasyonuna katıldı. İftardan sonra Wushu şampiyonasında kendi kategorisinde 3. olan Şalpazarı Akçiriş köyünden Sude Usta ile Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği Bölümünde 1. olan Güdün köyünden Fatih Mumcu’ya dernek yönetimi tarafından plâket takdim edildi.

Aileleriyle birlikte 50 civarında dernek yöneticisi ve üyenin katıldığı iftar programı, Kabataş iskelesinden yola çıkıp Boğaz istikametine doğru seyir halinde olan teknede gerçekleştirildi. Şalpazarlılar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tahsis ettiği teknede hem birlikte iftar ettiler hem de hasret giderdiler. Program, teknenin Boğaz turunu tamamlayarak Kabataş iskelesine yanaşmasıyla sona erdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.