Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Üsküdar'da  ‘Yöresel Günler Festivali’ Devam Ediyor..
 Üsküdar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen yaklaşık 50 ilin katıldığı ve Şalpazarı Dernekler Federasyonu da stant açarak  '‘Yöresel Günler Festivali’'nde yerini aldı.



Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen vakıflar ve dernekler, Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nin bahçesinde kurulan stantlarda 7 gün boyunca yöresel lezzetlerini ve kültürlerini tanıtacak. 

Memleket hasreti gidermek isteyen ve yeni tatlar tatmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Yöresel Günler Festivali’'  17 Mayıs’a kadar sürecek olan ve Sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. 






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.