Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın

Sis Dağında 20 Saatlik Kurtarma Operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Görele'nin Beyazıt Köyünden arkadaşı Halil İbrahim Güneş ile Zıva deresine balık avlamaya giden Mustafa Kargün dengesini kaybederek dere yatağına düştü.
 
Mustafa Kargün'ün kurtarmak için güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine Jandarma, AKUT, UMKE ve AFAD ekipleri yoğun çalışmalar sonucu ormanlık alanda ilerleyerek dere yatağında düşen Mustafa
Kargün'e ulaştı.

Çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edilen Mustafa Kargün, çevredeki vatandaşların da yardımıyla sedyede taşınarak yaklaşık 300 metre yukarıya çıkarılarak, Ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kurtarma çalışmalarına katılan vatandaşlardan Muhammer Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kargün'ü düştüğü anda kurtarmaya geldiklerini ancak başaramadıklarını belirterek, "Ekipler geldi ve biz de yardım ettik kurtardık. Burada dünden beri Kargün'ü kurtarmaya çalışıyoruz ve sonunda kurtardık. Kurtarma çalışmasına katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.