Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Şehit Polis Memuru Kenan Kumaş Toprağa Verildi.
Cenazesi özel uçakla İstanbul’dan Trabzon’a getirilen Şehit Polis Memuru Kenan Kumaş'ın, cenaze namazı öncesinde tekbirler getirilerek “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atıldı.

Kar yağışı nedeniyle soğuk bir havada Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camisi’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardında Bahçecik aile kabristanlığında toprağa verildi. 


İstanbul Sultanahmet’teki Turizm Şube Müdürlüğü’ne düzenlenen canlı bombada Şehit olan Trabzonlu Kenan Kumaş’ın cenaze merasimine Trabzon tek yürek olldu ve binlerce kişi cenaze alanına akın etti, Şehit babası Ahmet Kumaş’ın güçlükle ayakta durduğu gözlenirken, cenaze namazına Vali Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile kar yağışından dolayı okulların da tatil olmasını fırsat bilen öğretmenler, idareciler ve binlerce kişi katıldı.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.