Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

RTEÜ'nün Rektörü Belli Oldu
Geçtiğimiz yıl istifa eden Prof Dr. Arif Yılmaz'ın yerine vekaleten görevlendrlen ve yaklaşık 10 aydır RTEÜ'de vekaleten Rektörlük görevini yürüten Prof Dr. Hüseyin Kahraman Asaleten RTEÜ rektörlüğüne atandı.

Geçtiğimiz hafta yapılan RTEÜ Rektörlük seçimlerinde 197 oyla en fazla oyu alan Prof. Dr. Hüseyin Karaman YÖK tarafından Cumhurbaşkalığına sunulan 3 aday arasında birinci sırada olan Kahraman'ın kararnamesini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı.

Şalpazarı Haber Ekibi olarak Prof Dr.Hüseyin Kahraman'ı tebrik eder, başarılar dileriz...


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birol KARAMAN 10 yıl önce

Yıllar önce resmi kurumlarda işimizi halletmek için bir odacı ararken artık paşalarımız,beledeye başkanlarımızv,profösörümüz var.ALLAH Hepsinin yardımcısı olsun.Amca oğlu prf sayın Hüseyin KARAMANA başarılar dilerim

Avatar
Mustafa TÜRKMEN 10 yıl önce

İlçemizi ve köyümüzü temsil eden Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN'ı tebrik ediyorum. Başarılı olması temennisiyle, ALLAH(c.c) utandırmasın.