Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Binali Yıldırım Zehra Sayal

İstanbul'da bu ilçelerde 30 saatlik su kesintisi
İSKİ'den yapılan açıklamada, Üsküdar-Çekmeköy metro inşaatı çalışmaları nedeniyle 25 Şubat Salı 09.00 ile 26 Şubat Çarşamba 15.00 saatleri arasında Ümraniye, Üsküdar ve Beykoz'un bazı bölgelerinde su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamaya göre su kesintisi yapılacak bölgeler şöyle: Ümraniye; Hekimbaşı, İnkılap, Topağacı, Tepeüstü, Ihlamurkuyu, Dumlupınar, Kazım Karabekir, Elmalı Kent, Tantavi, Atatürk, Yamanevler, Saray, Namık Kemal, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Site ve Esenevler Mahalleleri.

Üsküdar; Bulgurlu, Cumhuriyet, Burhaniye, Küplüce, Güzeltepe, Bahçelievler Mahalleleri'nin tamamı ile Küçük Çamlıca, Yavuz Türk, Küçüksu, Kandilli ve Çengelköy Mahalleleri'nin bir kısmı.

Beykoz; Yeni Mahalle'nin bir kısmı."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.