Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

 “Her Yönüyle Trabzon” Etkinlikleri Sona Erdi.
Ankara'da yaşayan Trabzon'lu vatandaşlar tam anlamıyla etkinlik boyunca, Trabzon ve İlçelerini gezip görmüş gibi oldular.

Trabzon ve İlçeleri'nin standlarıda dört gün boyunca gerçekten görülmeye değer yöresel el sanatları ve görsel fotoğraflar ile baştan başa donatıldı.

Şalpazarı İlçe Kaymakamlığı'da İlçemiz'i tanıtımı için elinden geleni yaptı.

Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yöresel el sanatları sergisi ve Şalpazarı İlçe Kaymakamlığı'nın Fotograf galerisi görülmeye değerdi. Ayrıca Simenli-Sütpınar Kooperatifi de süt ve süt ürünlerinden vatandaşlar çok memnun kaldı ve beklenenin üzerinde bir ürün satışı oldu.

 “Her Yönüyle Trabzon” Günleri Etkinlikleri'nin Dördüncü ve son günü'ne Avrasya Üniversitesi Öğrencilerinin sergilediği Kolbastı gösterisinde gençler'in süper figürler sergilediği dans beğeniyle izlendi. Avrasya Üniversi Profesörünün yaptığı açıklamaya göre 1 dakikada 320 adımın atıldığı bir dans olarak guiness rekorlar kitabına girdiğini söylendi.

Ayrıca bu gün Şalpazarı Kaymakamlığı'nın açmış olduğu stand'ı MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’a, Eski Trabzon Valimiz Dr.Recep Kızılcık, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Şube Müdürü Kaymakam Regaib Ahmet Özyiğit ve Ailesine ile çok sayıda vatandaşlar ziyaret etti.

Etkinliğin sona ermesi ile Şalpazarı Kaymakamlığı stand ekibi yapmış oldukları aşıklamda şu ifadelere yer verdiler;
Artık sekizincisi düzenlenen bir “Her Yönüyle Trabzon”Günleri etkinliğinin daha sonuna gelinmiş olduk.
İlçemiz adına bize bu etkinlikte yardımlarını esirgemeyen başta Kaymakamımız Sn.Zihni Yıldızhan’a, Polis Baş Müfettişi Sn.Ali Osman Akgün’e, Belediye Başkanı Sn.Fehmi Cengiz’e, İşadamı Sn. Atilla Ataman’a, İşadamı Sn.Refik Kurukız’a saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Dokuzuncu “Her Yönüyle Trabzon” Günleri Etkinliklerinde görüşmek dileğiyle.
                                                     Şalpazarı Kaymakamlığı Stand Ekibi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.