Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal Ambarlı

Güzeltepe ve Küplüce'ye yeni otobüs hattı

Güzeltepe Mahallesi ile Üsküdar arasındaki ulaşımı kolaylaştırması beklenen Güzeltepe-Küplüce-Üsküdar hattı 1 Eylül 2015 Salı günü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla hizmete açıldı.

İlk seferini sabah saat 06:30’da Güzeltepe’den başlayarak gerçekleştiren 15i hat numaralı otobüs, yolcularını Dereboyu üzerinden güneşin ilk ışıklarıyla Üsküdar Merkez’e taşıdı. Hilmi Türkmen, yaklaşık 20 dakika süren yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti.
 

Açılan yeni hattın hem Üsküdar Merkez’den mahallelere ulaşmak isteyen yolculara, hem de Güzeltepe ve Küplüce Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bu hat sadece Güzeltepe ve Küplüce Mahalleleri için değil, tüm Üsküdar için değer taşıyor. Vapur ve Marmaray gibi ulaşım araçlarının bulunduğu meydana kadar gelen 15i hattı, mahalle sakinlerimizin Avrupa yakasına dahi kolayca geçmelerinde rol oynayacak" dedi.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin kandil 9 yıl önce

Allah razı olsun.
Allah yar ve yardımcımız
olsun.

Avatar
Yayla aydinguler 9 yıl önce

Darısı Şalpazarı nin başına