Öne Çıkanlar oto boya Şehit yakınları ve gaziler Binali Yıldırım Çarşamba şalpazarı kaymakamlığı

 Semih Durmuş Selimiye Ortaokulu müdürlüğüne tayin oldu.

ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, Selimiye Ortaokulu müdürlüğüne tayin oldu. Semih Durmuş, halen Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür yardımcısı görevini sürdürmekteydi.

Şalpazarı Haber olarak hem tebrik etmek hem de görüşlerini almak için aradığımız Semih Durmuş bize şu açıklamaları yaptı.

“Daha önce Ordu Kabataş’ta öğretmenlik ve idarecilikten sonra 2001 yılında İstanbul Beykoz, Üsküdar ve En son Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak eğitim görevimizi ifa ettik. Mesleğimizin 20. Yılında tecrübe ve birikimimizi kurum müdürü olarak yürütmek ve hizmet etmenin tabii ki yerinde ve isabetli olacağını düşünüyoruz.

Eğitim camiasına yıllarını vermiş bir eğitimci olarak kurum müdürü; belki daha ileride farklı konumlarda hizmet etmek en büyük arzumuzdu yavaş yavaş gerçekleşmesi memnuniyet verici”

Semih Durmuş’un hedeflerine ulaşmasını dilerken kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Şalpazarı Haber ekibi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şevki karadağ 9 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun

Avatar
huseyin turkmen 9 yıl önce

Hayirli olsun ust makamlarda gormek dilegiyle hoscakal