Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar şalpazarı.agasar köy Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Sayvançatak Derneği öğrenci'ler için bir ödül töreni düzenledi.
Kirazlıtepe’deki Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törene ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, Kirazlıtepe Muhtarı Nazmi Yamaç, AK Parti Kirazlıtepe Mahalle Teşkilat Başkanı Yaşar Uçar, ŞALFED’e bağlı bazı derneklerin başkan ve yöneticileri, Meltem TV Spor Müdürü Mustafa Kahraman, Kirazlıtepe civarında faaliyet gösteren bazı Siirt dernekleri başkan ve yöneticileri katıldılar.

Ödüllerin verilmesinden önce konuşma bölümünde dernek başkanı Erol Yanık, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ve Siirt derneği başkanı eğitimin önemine dair konuşmalar yaptılar.

Ödül töreninde öğrencilere, etkinliğe katılan basın mensuplarına ve katılımcılara Sayvançatak Derneği logo baskılı muhtelif renk ve bedenlerde t-shirtler hediye edildi.

Etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sonra erdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.