Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Çepni

SALFED'den Şalpazarı'na anlamlı hediye
Şalpazarı'nda öğrencilerin iyi bir eğitim yılı geçirmeleri ve teknolijiden faydalanmaları amacıyla, Şalpazarı Dernekler Federasyonu'nun girişimleri ile bir tanesi Doğancı Ortaokulu'na diğeri ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılacak kurslarda kulanılmak üzere Atatürk İlköğretim Okulu'na birer adet fotokopi makinası hediye edildi. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de bir adet optik okuyucu hediye edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hediye edilen optik okuyucu tüm öğretmen ve öğrencilerin yararlanabilmesi için Atatürk İlköğretim okulu'na kuruldu.

Hediye edilen fotokopi makinaları ve optik okuyucuyu ŞALFED Başkan yardımcısı Erol Yanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz'e teslim etti.

Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi. "Eski öğrencilerimin ilçeye gönderdiği bu anlamlı bağış ilçemizde bulunan tüm öğretmenler ve öğrenciler tarafından kullanılacak. Bu bağışı yapan eski öğrencilerimden Üsküdar'ın Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e, Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) Başkanı Semih Durmuş'a, ŞALFED Başkan yardımcısı Erol Yanık'a ve katkısı olan tüm dernek başkanlarına teşekkür ediyorum"









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.