Öne Çıkanlar Selahattin Geldi Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin

Öğrenciler İstanbul'a indi.
İstanbul ve Çanakkale gezisi için dün akşam Şalpazarı'ndan hareket eden Şalpazarı Anadolu Lisesi Öğrencileri ve beraberindeki Öğretmenler İstanbul'a ulaştılar.



İstanbul ve Çanakkale gezisi için dün akşam Şalpazarı'ndan hareket eden Şalpazarı Anadolu Lisesi Öğrencileri ve beraberindeki Öğretmenler İstanbul'a indiler. DSİ'nin Çamlıca'da ki Sosyal tesislerinde yapılan kahvaltının ardından Üsküdar çevresindeki tarihi ve turistlik mekanları gezdiler.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz'in kafile Başkanlığındaki Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenler Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette Başkan Türkmen Öğrencilerle birsüre sohbet ederek onlara tavsiye ve nasihatlarda bulunarak çok çalışıp okumalarını söyledi. Öğrenciler Başkan Türkme'e Çerçevelenmiş bir fotoğrafını ve Ay yıldız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye ettiler. Başkan Türkmen'de Öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler verdi. Son olarak topluca çeklen hatıra fotoğrafının ardından Belediye binasından ayrıldılar.

Eğitim Derneği Hasan Keskin'in Saat 14:30 da organize ettiği tekne turu ile boğazın eşsiz manzarasını gezen kafile daha sonra Çamlıca tepesine çıkarak İstanbul'u tepeden izleme fırsatı buldular.

Akşam Programında ise
Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezinde, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in ikram ettiği akşam yemeğinin ardında öğrenciler bir süre dinlendikten sonra, yine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in tahsis ettiği otobüsle saat 23:00 sularında Çanakkaleye hareket ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Demir 9 yıl önce

Hayırlı yolculuklar