Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Karadeniz Müziği

Minik Öğrencilere Anlamlı Yardım.
Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu, Okul Aile Birliği Yöneticileri, Okulda gereksinim duyulan, akıllı tahta, dev ekran, laptop gibi araç-gereçleri temin etmek üzere Kaymakamlık, Belediye, Siyasi Partiler ve esnafı'lara gerçekleştirdikleri  ziyaretleri sonucu okulun ihtiyaçların bısmını karşıladılar.

Okulun ihtiyaçlarını karşılanması için söz aldıkları, AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara’nın girişimleri sonucu, Üsküdar Belediye Başkanı Sn.Av.Hilmi Türkmen’in temin ettiği Dev Ekran Plazma Tv, Yazıcı ve Dizüstü Bilgisayarı, Kaymakam Cafer Sönmez ve AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara düzenlenen törenle Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Okul Aile Birliği Üyelerine teslim ettiler.

Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri adına kısa bir konuşma yapan veli Nazan Özen,”Bu kampanya kapsamında ilk önce Kaymakamımız Cafer Sönmez’i ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara’yı ziyaret ettik. Onların girişimleri sayesinde ihtiyaçlarımızı karşıladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”,dedi.

Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Müdürü Gülşah Dadandı; ”Okulumuzun belli başlı ihtiyaçları oluyor tabii ki bir yere kadar karşılayabiliyoruz. Ben bu yardımlarından dolayı ilçemizin tüm hayırseverlerine ve sizlere Okul Aile Birliği adına, öğretmenlerim ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum”,dedi.

İlçemiz Kaymakamı Cafer Sönmez; ”Başta okul aile birliğine,vatandaşlara, stk’lara, siyasi parti temsilcilerine, AK Parti İlçe Başkanımıza ve Üsküdar Belediye Başkanımız Sn.Av.Hilmi Türkmen’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yardımları çocuklarımıza yaptılar, onlar bizim geleceğimiz. Bu kampanya da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, diğer okul aile birliklerine de örnek olmasını temenni ediyorum”,
dedi.
 







Anahtar Kelimeler:
ŞalpazarıAğasar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.