Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga İlçe

II.Merkezi Ortak Sınav (TEOG)’un Ödülleri Dağıtıldı.
Şalpazarı Kaymakamlığı Vakıf Toplantı Salonunda yapılılan Dağıtım töreninde, .2013-2014 Eğitim Öğretim yılında II. Merkezi Ortak Sınav (TEOG) da dereceye giren başarılı Öğrenciler, Fotoğraf Makinesi, Eşofman Takımı ve Spor Ayakkabı ile ödüllendirildi.

Il. Merkezi Ortak Sınav birincisi Hande Ceren Bektaş’a ödülünü İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan takdim etti. Diğer başarılı öğrencilerin ödüllerini de, Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri verdi.

Kaymakam Zihni Yıldızhan Ödül Dağıtım Töreninde  yaptığı konuşma da; “2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi ile yapılan II.Merkezi Ortak Sınav’da  başarılı olan öğrencilere bu özel programla ödüllerini vermek istedik.Ben bu başarılı öğrencilerin ailelerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.Bu çok güzel hediyeleri bizzat kendim seçerek programa sunduk.Öğrencilerimiz daha önce bunları hak ettiler ve hakkını verdiler.Hakkını vermeye devam edeceklerine inanıyorum.İnşallah buradaki öğrencilerimizi ve diğer öğrencilerimizi de ilerleyen dönemlerde burada göreceğiz ve onları da ödüllendireceğiz.Bunu geleneksel bir hale getirmek istiyoruz”,dedi.

Ödül törenine; İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Takın, İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.


II. Merkezi Ortak Sınav (TEOG)’da Dereceye Giren Öğrenciler;

1 Hande Ceren BEKTAŞ                                          Atatürk Ortaokulu 474,655      
2 Hasan DURAL   Geyikli Ortaokulu   462,321
3 Asım BUĞAZ  Atatürk Ortaokulu 454,173
4 Fatma ÖZDEMİR Doğancı Ortaokulu  451,935
5 .Enes GEDİKLİ Atatürk Ortaokulu        436,157
6 Gamze DEMİRTÜRK Atatürk Ortaokulu 433,068
7 Nuray AYDIN   Gökçeköy Ortaokulu    432,605










banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.