Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Şalpazarı Engin Çırakoğlu

Hüseyin Gülay Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.
Şalpazarı Atatürk Ortaokulunda değişim devam ediyor  Hüseyin Gülay 2011 yılında ataması yapılan okulda Okul idarecileri tarafından tutum ve davranışları öğrenciler ve personel tutumları göz önünde bulundurularak Şalpazarı Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Hüseyin Gülay Kimdir?
Hüseyin Gülay 1981 yılında Şalpazarı Turalıuşağı Mahallesi’nde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Şalpazarı’nda tamamladı. 2003 yılında Dicle Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Üniversitede yan alan olarak Türk Dili ve Edebiyatı alanında Eğitim gördü.

Mesleğine 2004 yılında Şalpazarı Kuzuluk Mahallesi’nde ‘Vekil Öğretmen’ olarak başladı. 2005 yılında Doğancı İlköğretim Okulu’nda ücretli öğretmenlik yaptığı sırada aynı yıl Çarşıbaşı Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu’na atandı.
Vekil Öğretmenlik Yaptığı Doğancı’ya Asil Olarak Dönüş Yaptı.

İlk Öğretmenlik mesleğine vekil Eğitimci olarak başladığı, Doğancı İlk Öğretim Hüseyin Gülay  asaleten atamasını isteyen Çarşıbaşı’nda üç buçuk yıl görev yaptıktan sonra tekrar Doğancı İlköğretim okuluna görevlendirildi. Burada bir yıl çalıştıktan sonra ‘Eş Durumu’ tayini ile Simenli İlköğretim okulunda göreve başladı. 
2011 yılında alan değişikliğine başvurarak Türkçe branşına geçti. Tercih işlemlerinin ardından Şalpazarı Atatürk Ortaokulu’na atandı.
Burada  üçüncü yılını çalıştığı Atatürk Ortaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.
Şu an Avrasya Üniversitesi’nde ‘Yönetim Bilimleri’ alanında yüksek lisans yapmakta olan Hüseyin Gülay, İyi bir eğitim kadrosuna sahip olduğu okulda, eğitimin kalitesini ve niteliğini üst  noktalara taşıyabilmek için çalışacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Erabdan 9 yıl önce

Yeni görevinde başarılar diler tebrik ederim

Avatar
ayhan şekerci 9 yıl önce

görevinde başarılar diliyorum

Avatar
Kenan uslu 9 yıl önce

benim Sevdiğim beraber okuduğum bi Arkadaşımın böyle bir göreve getirilmesi beni gururlandırdı Allah utandırmasın kardeşim meslek hayatında başarılar