Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Dorukkiriş'li Öğretmenler Yemekte Buluştular.
Dorukkiriş Köyü Derneği 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bu akşam Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde emekli ve görevine devam eden aktif Dorukkiriş'li öğretmenler onuruna verdiği yemekte bir araya geldiler.

Öğretmenler yemekten sonra Dernek Başkanı Hüseyin Yamaç'ın açılış konuşmasının ardından, yaklaşık 4 ay önce vefat eden merhum öğretmen Mustafa Öztürk'ün ruhuna fatiha okudular.

Yemeğe katılan öğretmenler kısaca kendilerini tanıttıktan sonra emekli öğretmenler sırası ile öğrencilikten öğretmenlik yıllarına kadar geçen yaşadıkları acı ve tatlı anılarını anlattılar.

Son olarak Dernek Başkanı Hüsyin Yamaç yaptığı kapanış konuşmasının ardından genç öğretmenler adına emekli öğretmenlerin ellerini öperek "bir hatamız varsa sizlerden özür diliyorum" dedi.

Topluca günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Yamaç 9 yıl önce

Şalpazarı haber nezdinde Sn Mustafa Atalar'a ve ekibine duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederim.