Öne Çıkanlar oto boya Şehit yakınları ve gaziler Çarşamba şalpazarı kaymakamlığı ataman

Beylikdüzü Ağasarlılar Derneğinden Anlamlı Destek.
Merkezi İstanbul-Beylikdüzü'nde bulunan Beylikdüzü Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin Gençlik Kolları, "Kardeş Okul Projesi" kapsamında Gökçeköy İlk ve Orta Okulu için düzenledikleri kampanya sonucu Projeksiyon cihazı, okul tahtası, Temizlik ve Kırtasiye malzemeleri oluşan yardımıları Şalpazarı İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız eşliğinde Gökçeköy İlk ve Orta Okulu'na teslim ettiler.

Beylikdüzü Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Konuşmalarında; “Gerçekleştirmiş olduğumuz kardeş okul projemizde sizlerle beraber olmaktan onur duyuyoruz, hepiniz hoş geldiniz. Gençlik Kolları olarak, güzel sosyal sorumluluk projelerine, imza atmak en büyük hedefimizdir. Okulumuza az da olsa katkıda bulunmak bizleri mutlu etmiştir. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlayarak, daha güzel projelerde tekrar bir arada olmak dileğiyle, burada olmasalarda yürekleri bizimle olan Gençlik Kollarımızın diğer üyeleri adına herkese teşekkür ederim”, dedi.

Kaymakamı Cafer Sönmez yaptığı konuşmasında; “Öncelikle bu anlamlı davranışlarından dolayı, Beylikdüzü Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzide İlçemizin güzide Okuluna yapılan bu yardımların diğer derneklerimizide harekete geçirmesini ve devam etmesini temenni ediyorum. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum”, dedi.

Kaymakam Sönmez programın akabinde sınıfları dolaşarak öğrenciler ile sohbet etti. Kaymakam Sönmez, Okulun eksikleri hakkında bilgi alarak, gerekli olan eksiklerin en kısa zamanda giderileceğini ifade etti. Ayrıca öğrencilere iyi dersler dileyerek, TEOG sınavlarında başarılar diledi.










Anahtar Kelimeler:
ŞalpazarıGökçeköy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan KARAGÜL 9 yıl önce

Sayın ilgili, bu haberinizde birşey atlanmış sanki. Yapılan törende Sinlice köyü muhtarı, dernek başkanı ve Ağasar Gürpınarlılar dernek başkanı da hazır bulundu. Bu projenin sahibi olan derneğin başkanından ve diğer bahsettiğim kişilerin adının geçmemesinin özel bir nedeni varmı acaba?