Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Başarılı Öğrenciler Ödüllerini Aldı
Şalazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ın başkanlığında,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Şalpazarı Kamu Hizmetlerini Geliştirme,Yardımlaşma, Eğitim ve Kültür Derneği’nin ortaklaşa hazırladığı hediyeler başarılı öğrencilere dağıtıldı.

Dağıtım töreni İlçemiz Atatürk İlk ve Ortaokulu bahçesinde yapılan ve 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Kitap Okuma ve Merkezi Ortak Sınav’da dereceye giren başarılı Öğrenciler,Tablet, Fotoğraf Makinesi, Saat, Flash Bellek, Okul Çantası, Kitap, Ayakkabı, Kıyafet ile ödüllendirildi.

Merkezi Ortak Sınav’da başarılı olan ilk dört öğrenciye ödüllerini İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan takdim etti. Diğer öğrencilere de İlçemiz Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri ödüllerini verdi. Bu ödül töreninin akabinde okullarda Kitap Okuma dalında dereceye giren öğrencilerin hediye dağıtımı yapıldı. Kitap Okuma yarışmasında ise dereceye giren ilk iki öğrencimizin hediyelerini Kaymakam Yıldızhan diğerlerini de daire amirleri takdim etti.
 
İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan Ödül Dağıtım Töreninde ki konuşmasında şu ifadlere yer verdi;
“Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının II.döneminin başlangıcında başarılı olan öğrencilere bu özel programla ödüllerini vermek istedik.Ben bu başarılı öğrencilerin ailelerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.

Biz bu hediyeleri hazırlarken çok önemli çalışmalarımız oldu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Kamu Hizmetleri Derneği ile birlikte ödüllerin alımını gerçekleştirdik. Bu çok güzel hediyeleri bizzat kendim seçerek programa sunduk. Öğrencilerimiz daha önce bunları hak ettiler ve hakkını verdiler. Hakkını vermeye devam edeceklerine inanıyorum. İnşallah buradaki öğrencilerimizi de ilerleyen dönemlerde burada göreceğiz ve onları da ödüllendireceğiz. Bunu geleneksel bir hale getirmek istiyoruz.

Öğrenciler için daha önceden başlattığımız bir kitap okuma kampanyası vardı. Bunu dikkatle takip etmelerini istiyorum. Çünkü çok önemli, belki de bu öğrencilerin yerinde sizler olacaksınız. Birazdan kitap okumada başarılı olan öğrencilere de hediyelerini dağıtacağız. Ama en başarılı öğrenciler şu an benimle birlikte sahnedeler. Onları tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz”,dedi.

Açılış törenine İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Özdemir,  Şalpazarı Atatürk İlköğretim okulu müdürü Muhammet Karabayır, KHGB Müdürü ve aynı zamanda Kamu Hizmetlerini Geliştirme, Yardımlaşma, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Kandil, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.