Öne Çıkanlar Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı

Atatürk İlk ve Orta Okulu Mezuniyet Töreni Düzenledi.
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Şalpazarı Atatürk İlk ve Orta Okulu karne töreni düzenlendi

Şalpazarı Atatürk İlk ve Orta Okulu bahçesinde düzenlenen karne törenine, İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürüleri Fahri Bilici ve Fadime Cüre, okul yöneticileri, öğretmen ve veliler katıldı.

Dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri ve karneleri, törene katılan Protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez ve protokol üyeleri, tüm öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür ettiler. Yeni okullarında daha başarılı olacaklarına inandıklarını ifade ederek, iyi bir tatil geçirmelerini, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına hazır bir şekilde başlamalarını temennisinde bulundular.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.