Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

Aile Hekimlerinden Anaokuluna Destek.
Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu, Okul Aile Birliği Üyeleri okulun bazı ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı kampanyaya destek devam ediyor.

Okul da gereksinim duyulan, akıllı tahta, dev ekran, laptop gibi araç gereçleri temin etmek üzere Kaymakamlık, Belediye, Siyasi Partiler ve esnafları ziyaret eden, Okul Aile Birliği Yöneticileri okulun ihtiyaçlarının karşılanması için söz aldıkları, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara’nın girişimleri ile kısa bir zamanda gerekli yardımlar okula ulaşmaya devam ediyor.

Şalpazarı İlçe Hastanesi’nde görevli Aile Hekimleri de, Ali İbrahimağaoğlu Ana Okuluna Led Tv ve Bilgisayar gibi malzeme yardımında bulundular.

Malzemleri teslim alan Okul Müdürü Gülşah Dadandı, “Daha önce AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Murat Topkara ve Tokullar AVM Adına Ahmet Yüksel Gülay okulumuzun ihtiyacı olan malzemeler konusunda bize yardım eli uzatmıştı. Şimdi de Aile Hekimlerimiz bize destek oldular. Tüm yardımseverlere okulum ve öğrenci velilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Gülşah Dadadandı okul öğrenci mevcudunun 61 olduğunu bunun da 30  kız 30 erkek 4 sınıf, 4 öğretmen bir idareciyle öğrencilerimize bu yapılan yardımlar ile daha kaliteli bir Eğitim sunacaklarını söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.