Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

4. Çocuk Fastivali Öğrencileri İstanbul'da
Şalpazarı Eğitim Derneğinin düzenlediği 4. Çocuk Festivali İçin dün akşam Şalpazarı'ndan çıkan İlk ve ortaokul öğrencileri busabah İstanbula geld.

Sabah Kahvaltısını Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerde yapan Öğrencile Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk'ula kahvaltıda biraraya geldiler.

4. Çocuk Festivali için Şalpazarı'ndan gelen Öğrenci ve Öğretmenlerden oluşan 50 kişilik kafile bugün Üsküdar'a geçerek Boğaz turu, Çamlıca tepesi gibi tarihi ve turistlik mekanlarını gezecezecek Kirazlıtepe Boğaziçi yaşam merkezinde öğle yemeği yiyecekler. Akşam ise Küçük Çamlıcada bulunan DSİ tesislerinde kalcaklar.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.