Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının İlk Yarı tatili Başladı.
Şalpazarı'da havanın yağmurlu olması dolayısıyla okullarda ki karne törenleri okullar'ın Konferans salonlarında yapıldı.

Bu gün tüm yurtta olduğu gibi, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı ilk yarı tatili dolayısıyla, İlçemizde'ki Şalpazarı AYASML, Şalpazarı ÇPL, Şalpazarı İHL ve Şalpazarı Atatürk ilköğretim okulu konferans salonlarında, ayrı ayrı karne törenleri düzenlendi.




Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan; okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle İlçemiz Şalpazarı A.Y.A.S.M Lisesi, Şalpazarı ÇPL, Şalpazarı Anadolu Lisesi, Atatürk İlk ve Ortaukulu’nda başarılı olan öğrencilere karnelerini ve başarı belgelerini verdi. Ayrıca SBS’de dereceye giren öğrencilere de özel olarak ödüllerini takdim edeceklerini söyledi. Başarı belgelerinin dağıtım törenine; İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar da katıldı.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.