Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar şalpazarı.agasar köy Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Selami İle Aynur Hayatlarını Birleştirdiler.
Kabasakal Köyünden Coşkun-Şükran Çalık çiftinin oğlu ve Doğancı Köyü İmam-Hatibi Selami Çalık ile Doğancı Köyünden Hüseyin-Fatma Öztürk çifti'nin kızı Aynur Öztürk, Kabasakal Köyü Erenler Camiin'de yapılan dini tören ile hayatlarını bilrleştirdiler.

Programda Kur’an tilavetinin ardından Rize Hemşin İlçe Müftüsü hemşehrimiz Remzi Çalık evlilik ve önemi hakkında yaptığı konuşma'nın ardından, Şalpazarı Müftülüğü ilahi gurubunun ( Mustafa Alıcı, Cevat Bayraktar, Adem Terzi )'nın okudukları birbirinden güzel ilahiler ile devam etti.

Emekli İmam-Hatip Abdullah Erata’nın yaptığı duadan sonra, törene katılan konuklara yemek ikram edildi.

Geyikli Beldesi İmam-Hatiplerinden Mehmet Yaşar’ın sunduğu takı merasimi ile program sona erdi.

Damadın babası İmam-Hatip Coşkun Çalık düğün törenine katılanlara bir teşekkür konuşması yaptı.

Nikah merasimine, Hemşin Müftüsü Remzi Çalık, MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı ve İş adamı Refik Kurukız, MHP Eski İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Diyanet-Sen İlçe Başkanı Mehmet Yaşar, Şalpazarı İlçe'si ve Akçaabat İlçe'si Din görevlileri, Doğancı ve Kabasakal Köyünden çok sayıda vatandaşlar katıldılar.


Şalpazarı Haber Ekibi Olarak Selami Çakır ve Aynur Çakır Çifti'ne Mutluluklar dileriz...




















Haber: Mehmet Yaşar.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.