Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Hilmi Türkmen Oğlunun nikâhını kıydı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in oğlu Yusuf Türkmen, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdi. Esra Savrum ile hayatını birleştiren Yusuf Türkmen’in nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Makedonya Anayasa Mahkemesi üyesi Salih Murat ve Mustafa Demirkan hoca yaparken, Hilmi Türkmen oğlunun nikâhını bizzat kıyarak sürpriz yaptı.

Saat 18.30’da yemek ikramıyla başlayan düğün, davetlilerin nikâh için 19.30’da Haliç Salonu’na alınmasıyla devam etti. Başka bir nikâhta bulunduğu öğrenilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20.30 sularında salonu teşrifiyle Kur’an tilaveti başladı. Ardından nikâha geçildi.

Nikâhı bizzat kıyan Hilmi Türkmen son derece heyecanlı olduğunu, bunun sebebinin de hem oğlunun nikâhını kıyması hem de Cumhurbaşkanı’nın törene gelmiş olması olduğunu söyleyerek, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere icabet eden herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikâh işleminden sonra evlilik cüzdanını geline vermeden önce kısa bir konuşma yaparak toplumda aile kavramının önemini vurguladı ve her zamanki üç çocuk tavsiyesini yaşlı bir bilgenin özlü sözüyle artırarak tekrarladı. Toplu aile fotoğrafının ardından Cumhurbaşkanı ve protokol misafirleri düğün yerinden ayrıldılar. Daha sonra takı merasimi ve kemençe eşliğinde horon devam etti.

Düğüne Cumhurbaşkanı ve nikâh şahitleri haricinde çok sayıda önemli isim katıldı. Milletvekilleri Erol Kaya ve İsmet Uçma, İ.Ü. Cerrah Paşa Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Üyesi Prof. Dr. Gökhan İpek, Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, Üsküdar Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir meclis üyesi Muzaffer Bayraktar, Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Rıfkı Bektaş, Şalpazarı Eski Belediye Başkanı Mehmet Muhçu, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, eski başkanı, Metin Günay, Tv Net ve Yenişafak Genel yayın yönetmeni İbrahim Karagül, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, ŞALFED eski başkanları Harun Özdemir ve Köksal Durmuş, Geyikli Belediyesi eski başkanı Ahmet Y Gülay ile çok sayıda STK yöneticisi, bürokrat, siyasetçi, Şalpazarı'na bağlı Mahalle Muhtarları, iş adamı ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rukiye keser 10 yıl önce

Hayırlı olsun.