Öne Çıkanlar Yusuf Usta Trabzon Erol Yanık rekolte jest

Valil Yücel Yavuz'dan Yeni Yıl Mesajı
Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un “Yeni Yıl” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Yavuz mesajında şunlara yer verdi;
“Acı ve tatlı anılarla geride bıraktığımız bir yılı uğurlarken ümitvâr bir şekilde ve müspet beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Karşılamaya hazırlandığımız yeni yılda da Trabzon’umuzun her alanda gelişmesi için yeni projeler üretip vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda devletimizin tüm olanaklarını şehrimize sunmaya, her geçen gün artan istek ve heyecanla devam edeceğiz.
 2016 yılı, ülkemiz için terörle mücadelenin yoğun yaşandığı, şehit ve gazilerimizin olduğu, iç ve dış mihraklar tarafından birçok eylemin gerçekleştirildiği bir yıl oldu. Tüm bunlara rağmen devletimiz ve aziz milletimizin vakur ve dik duruşu, basiret ve feraseti sayesinde şer odakları amaçlarına ulaşamadı. Yeni yılda inanıyorum ki ülkemiz bir daha böyle elim hadiselerle karşılaşmayacak. İnşallah huzurlu, güvenli, sağlıklı ve başarılı yarınlara emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının, barışın tüm dünyada hâkim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının güç ve ivme kazandığı bir yıl olması dileğiyle, tüm Trabzonlu hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.