Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Trabzon’un suyu tertemiz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, Trabzon’un suyunda kolibasili bulunduğu şeklindeki iddialara sert yanıt verdi. 


Böyle beyanat olmaz;
Meclis toplantısında konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, söz konusu iddianın tamamen yalan olduğunu ifade ederken, “Tenkitler olur ama şu cümle kimseye yakışmıyor. İçme suyumuzu ağzına kadar kolibasili doldurdular diyor. Bunu söylemeye kimsenin hakkı yoktur. Bunu söyleyen alacak benim gibi tahlil sonuçlarını gösterecek. Diyecek ki ‘işte tahlil sonuçları.’ Kimse halkı infiale yöneltemez. Bu halk sağlığıyla ilgili bir iştir, böyle beyanat olmaz” dedi.


İşte tahlil sonuçları;
Sitemizde yeni kanalımız pornoları ile şehvetli amatör yapımları keşfedin.Trabzon’un suyunun sürekli olarak analizlerden geçirildiğini, şehrin değişik noktalarından su alınarak yapılan tahlillerde Trabzon’un suyunun tertemiz olduğunun net olarak görüldüğünü kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu özetle şunları kaydetti: “Ben hekimim, daha öncede böyle bir iddia ortaya atıldı, iddia sahibini mahkemeye verdim. Böyle bir şey olmaz, böyle bir yalan konuşulmaz. Bunu dediğiniz zaman çıkartacaksınız tahlili göstereceksiniz. İşte ben gösteriyorum''. 


Sorumsuzluk örneği;
Trabzon’un suyu Atasu Barajı’ndan karşılanıyor değil mi? Kolibasili olup olmadığını nerde ölçeriz? Üç kuruluş ile çalışıyoruz. Birincisi TİSKİ’nin kendi laboratuarıyla, ikincisi Halk Sağlığı laboratuarıyla, üçüncüsü Trabzon’a en yakın olan Samsun Hıfzıssıhha Bölge laboratuarı ile çalışıyoruz. Bu üç kurumda suyumuza sürekli olarak tahlil yaptırıyoruz. Bunların kontrollerinde suda kolibasili varsa, benim o zaman o suyun kullanılmasını hemen durdurmam lazım. Bu nasıl bilgisiz ve sorumsuzlukla kullanılmış bir cümledir!


Heran tahlil yapıyoruz; 
İçme suyu ağzına kadar kolibasili ile dolsa 760 bin insanın hastanelerde olması lazım. Biz çay içtiğiniz kahvehanenin musluğundan, evinizden su alıp tahlil yapıyoruz. İşte tüm tahlil sonuçları benim elimde. Suyumuz tertemiz. Bu şekildeki iddia külliyen yalan. Bakın 7 Mart, 11 Mart, 14 mart 2016 tahlilleri burada. Her gün yapılan tahliller burada. Tüm değerlendirmelerin yapıldığı tahliller burada. Şehrin her tarafından bu şekilde su anılıp tahlil yapılıyor… 


Neyi konuştuğunu bil; 
Lütfen Allah aşkına insanları sorumluluk hissine davet ediyorum. ''Ağzından çıkanı kulağın duyacak, neyi konuştuğunu bilecek insanlarımız. Diğer konularla sizi hiç meşgul etmek istemiyorum ama insan sağlığı, su tahlili hadisesinde böyle beyan olmaz. Bunu okuyanlar buna inansa o musluklara hiç dokunmayıp hemen pet şişe su alıp kullanması lazım. Bu konuda herkesin lütfen hassasiyetini özellikle istirham ediyoruz.” dedi.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.