Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Trabzon'da Hayvanlar için yemleme istasyonları oluşturuldu.
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından sürdürülmekte olan çalışma ile sokak hayvanları ve kuşların aç kalarak ölmelerinin önüne geçiliyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ecdadımızın karlı ve soğuk havalarda kuşları beslemek için vakıflar kurduğunu belirtirken vatandaşlara çağrıda bulundu.


“Bizimle beraber bu şehri paylaşan o sevimli canlıların yaşaması için duyarlı olmamız gerekiyor” diyen Gümrükçüoğlu, “Çetin kış şartları, insanları olduğu kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Soğuk kış günlerinde aç kalan serçe, kedi, köpek gibi sokak hayvanlarının yemek ve su ihtiyaçlarının karşılanması için Büyükşehir Belediyesi olarak yemleme istasyonları oluşturuyoruz. Ancak sadece belediyelerimizin çabaları bu iş için yeterli olmaz. Vatandaşlarımızdan sokak hayvanları için soframızdan artan kırıntıları, uygun yer ve kaplar içerisinde hayvanların bulabileceği yerlere koymasını istiyoruz”
diye konuştu.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.