Öne Çıkanlar Yusuf Usta Trabzon Erol Yanık rekolte görev bölüşümü

Trabzon 2. dev üniversitesine kavuşuyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun çok yakından takip ettiği ve Trabzon’a vadedilen eğitim alanında en önemli mega projelerden birisi olan 2. Devlet Üniversitesiyle ilgili YÖK kararını verdi, böylece ilk somut adım da atılmış oldu. Sitemizde bahsi geçen tüm siteler olarak geçiyor ve katkıları bahis severler için azımsanamaz.



Söz verdiğimiz gibi; 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’a müjde üstüne müjde veriyor.  Son olarak Trabzon’a 2. Devlet Üniversitesi ile ilgili müjdeyi veren Soylu “İkinci Devlet Üniversitesi Trabzon’daki ilk ve büyük icraatlarımızdan birisi, bu üniversitemiz Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.


Bakan Soylu seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’a çok büyük yatırım ve hizmet getireceğiz, eğitim alanında da Trabzon’a 2. Devlet Üniversitesini getireceğiz demişti.


Bakan Soylu’nun çok yakından takip ettiği, Karadeniz Teknik Üniversitesinin yanında 2. Devlet Üniversitesi ile ilgili Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) kararını verdi, ilgili onay da dün (23.03.2016 tarihinde çıktı. Çok kısa bir süre sonra da bu konuyla ilgili kanun teklifi meclise gelecek.


Bakan Soylu, Trabzon’a 2. Devlet Üniversitesi’nin müjdesini vermenin mutluluğunu taşıdığını ifade ederek, “"Türkiye’nin hızını kesmeye çalışanlar var. Biz yolumuza ve yolculuğumuza devam edeceğiz. İnanın hiç hız kesmedik. Trabzon’a İkinci Devlet Üniversitesi’ni Trabzon’umuzla buluşturacağız demiştik. Bu konuyla ilgili ilk somut adımı Yüksek öğretim Kurulu (YÖK) attı,  İkinci Devlet Üniversitesi Trabzon’daki ilk ve büyük icraatlarımızdan birisidir.” biçiminde konuştu.


Bakan Soylu, bu hafta içerisinde 2006 yılından beri çözülmeyi bekleyen Arsin TEDAŞ arazisinin Karadeniz Teknik Üniversitesine devrinin gerçekleştiğinin müjdesini vermişti. Sırada ise Arsin’e yapılması planlan yatırım adası, Şehir hastanesi ile ilgili müjdeler var.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Şükrü 8 yıl önce

Şalpazarı'na buradan ne düşer acaba. Gözler yine Trabzon'un doğusuna çevrilmiş. Şalpazarı'na zırnık tok. Murat Topkara uyusun.

Avatar
Osman albakan 8 yıl önce

Şalpazari ne alır