Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Kısa zamanda yaralar sarılacak
Adnan Günnar, İlçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Günnar ve beraberinde ki ilçe başkanı Harun Demirci Ardıçatak Mahallesi’ni de ziyaret ederek, Ardıçatak Mahallesi Muhtarı Muhammet Angın’a baş sağlığı dileğinde bulundu. Pek çok alanda uzman En iyi Kaçak İddaa Sitesi arayışınız artık sitemizdeki bağlantılar sayesinde son bulacak. 



Kısa zamanda yaralar sarılack;
Günnar; “Öncelikle tüm Beşikdüzü ve Trabzon halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın Bakamınız Süleyman Soylu, Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ve milletvekillerimiz ile birlikte, siyasi irade yerel yönetimler Büyükşehir Belediyesi, Beşikdüzü Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları, özel kurtarma ekipleri, AFAD ve benzeri tüm kuruluşlar en yüksek mahallerimizden en aşağısına varıncaya kadar yoğun bir şekilde can siperhane çalışmalarını devam ettiriyorlar. İnşallah bu afeti kısa zamanda atlatacağız. Devletimiz güçlüdür büyüktür. Vatandaşlarımızın hem maddi hem de manevi zararları vardır. 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Çok üzüldük. Cenab-ı Allah inşallah daha fazla can kayıplarına sebep olacak başka afetleri meydana getirmez. Bizler mal kayıplarını bir şekilde telafi ederiz. Devletimizin ve milletimizin gücüyle bunun üstesinden geleceğiz. Bu büyük afeti herkes gördükten sonra fark ediyor. İnşallah bu büyük afetin sonunda Beşikdüzü çok daha güzel günlere ulaşacaktır. Herkesim ümitli olmasını ve çok kısa zaman içinde bu yaraların sarılacağını ifade etmek istiyorum” dedi.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.