Öne Çıkanlar Dernekler Eğitim seti dernek Ağasar Kadırga

Kanal G Yayına Başlıyor
İşadamı Hamdi Çakır ile ünlü sunucu ve organizatör Necati Selvitop’un kurduğu ‘Gönüllerin kanalı ‘Kanal G’ kısa bir süre sonra yayın hayatına başlıyor. Karadeniz Bölgesi'nde Şile'den Sarp'a kadar yayın ağına sahip olan Kanal G İstanbul merkezli yayın yapacak.

İstanbul merkezli yayın yapacak olan Kanal G İstanbul’un yanı sıra Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun ve Zonguldak gibi illerden sürekli canlı yayın bağlantıları ile önemli sosyal, kültürel ve güncel gelişmeleri 2 tam donanımlı canlı yayın aracı ile ekranlara taşıyacak olan Kanal G Karadeniz Bölgesi’nde gönüllerin sesi olacak.  

Türk televizyonlarında 33 yıllık deneyimi ile Karadeniz’in yakından tanıdığı ünlü sunucu ve organizatör Necati Selvitop’un Genel Yayın Koordinatörlüğünü üstlendiği ve programları ile renk katacağı ‘Gönüllerin kanalı Kanal G’ kısa bir süre sonra uydudan D-Smart, Tivibu ve Digitürk’te yayın hayatına başlıyor.

Necati Selvitop'un yanı sıra bir başka hemşehrimiz, tecrübeli yayıncı Ali Dursun da Kanal G'nin yayın masası sorumluluğuna getirildi. Başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere Kanal G'ye yayın hayatında başarılar diliyoruz.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kahraman 9 yıl önce

Digiturk yayınıda olacak mı?

Avatar
mustafa birinci 9 yıl önce

Öncelikle hayırlı olsun.ikinci özel yayın izleyenlerin kanalı olsun onların gözleri aydın.uçuncusudr syn selvitop canlı yayında ekranlarda gazla boy göstermek istiyor gibi...hadi hayırlısı..

Avatar
Ahmet aydin 9 yıl önce

Selvitop varsa seyretmiyorum cünki sunuculuk Falange yapmiyor resmen siyaset yapiyor

Avatar
Niyazi topcu 9 yıl önce

Tam tarih verebilirmisiniz merkez sududyo nerde olcak sahibi nereli