Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan yeni yıl mesajı
 Trabazon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yayınladığı yeni yıl mesjı;

2016 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulunan başkan Gümrükçüoğlu mesajında, "İnsan sevgisi ve medeniyetin şehri Trabzon’umuzu, daha modern ve çağdaş bir şehir haline getirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. 2015 yılında Türkiye’nin 81 ili içinde En Yaşanılabilir Kent olan Trabzon için vatandaşlarımızın da destek ve gayretleriyle 2016 yılının yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği güzel bir yıl olacağını umut ediyorum.

2016 yılında daha çok Müslüman coğrafyalarda ve dünyanın diğer bölgelerinde  yaşanan zulmün son bulmasını temenni ediyorum. Ayrıca şer çeteleri, içerideki iş birlikçileri ve vatan hainleriyle birlikte vatanımızı bölmeye çalışanları durduracağımız yıl olacağına inanıyorum. Askerlerimiz, Polislerimiz ve vatandaşlarımızdan verdiğimiz şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine ve milletimize sabır temenni ediyorum. Mekânları cennet olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu günleri iyiye ve güzele dönüştüreceğimize inancımız tamdır.  

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 2016 yılında; her şeyinin gönüllerince olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.''
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.